Beste Motorjeans Dames

Peter

05 December 2022
Beste motorjeans dames

Als je op zoek gaat naar de beste motorjeans voor dames kom je gegarandeerd uit bij Kevlar jeans. Van dat materiaal worden tegenwoordig zeer modieuze motorbroeken gemaakt met de look van jeans. Als grondstof voor motorbroeken is Kevlar relatief onbekend. Meestal wordt er gekozen voor broeken van leer of textiel. Maar Kevlar beschikt over vele goede eigenschappen, waardoor het materiaal bij uitstek geschikt is als basismateriaal voor de beste motorjeans. In dit artikel gaan we wat dieper op die broeken in en er worden enkele producten besproken van bekende fabrikanten.

De voordelen van Kevlar als materiaal

De beste dames motorjeans van Kevlar komen het beste tot hun recht als de temperaturen stijgen naar 30 graden en hoger. Van alle materialen die voor motorbroeken worden gebruikt ademt het als de beste. Daardoor zorgt dit materiaal voor de meeste verkoeling.

Voor de beste dames motorjeans kun je in de zomer dus het beste voor Kevlar kiezen. In de wintermaanden kan zo’n motorbroek zonder isolerende voering niet goed worden gebruikt. Je krijgt het dan veel te koud op de motor.

Bij de beste dames motorjeans die gemaakt zijn van Kevlar is het niet nodig om je te verkleden als je met de motor op je bestemming bent aangekomen. Kevlar voegt zich prima naar je lichaam, of je de beste motorjeans dames nu op de motor gebruikt of in het dagelijks leven. Het is een uitstekende onopvallende motorbroek. Die pasvorm is een groot verschil in vergelijking met de motorjeans die van andere stoffen zijn gemaakt. Vooral een leren broek gaat pas lekker zitten als je hem een aantal dagen of weken hebt gedragen. Leer heeft weer als voordeel dat je het ook in de koude seizoen kan dragen, omdat het lekker warm is. Mocht je het toch te koud krijgen op de motor, bestaat er ook een verwarmde motorbroek.

Veel vrouwelijke motorrijders vinden het leuk om er lekker stoer uit te zien in leren kleding. Maar wie dat niet wil en toch graag motor rijdt kan door te kiezen voor de beste motorjeans van Kevlar. Daarmee heb je een super modieuze uitstraling, waarmee je moeiteloos opgaat in de massa. Menigeen die niet weet dat je motor rijdt zal niet eens herkennen dat je een motorbroek aan hebt. Voor de mooiste en beste motorjeans voor dames kun je het beter wat duurdere producten aanschaffen. Die zijn qua afwerking voor de volle honderd procent in orde.

De prijs van de beste dames motorjeans van Kevlar

Vergeleken met een leren motorbroek voor dames zijn de producten van Kevlar heel vriendelijk geprijsd. Voor een leren motorbroek uit het topsegment moet je rekening houden met een prijs van meer dan 500 euro. Bij de duurste en beste motorjeans voor dames van Kevlar kun je uitgaan van een prijs van rond de 300 euro. Maar ook voor prijzen tussen 100 euro en 300 euro kun je al kwalitatief uitstekende motorjeans voor dames bemachtigen.

De veiligheid van de beste motorjeans voor dames

Een Kevlar broek heeft grote voordelen heeft ten opzichte van de wat meer traditionele motorbroeken. Ze zijn erg prettig om in de zomer te dragen, voelen bijzonder comfortabel aan en zijn redelijk betaalbaar. Maar bij de beste motorjeans voor dames gaat het ook om de veiligheid, want je hebt niet voor niets een motorbroek aan.

Op het gebied van veiligheid scoort Kevlar inderdaad iets minder goed dan de motorbroeken van andere materialen. Maar dat wil niet zeggen dat je met een Kevlar motorbroek veel meer gevaar loopt op de motor.

Kevlar is een bijzonder sterk materiaal met beschermende eigenschappen. Dat moet wel, want het is ook één van de belangrijkste basisstoffen die in kogelwerende vesten worden gebruikt. Uit metingen en tests blijkt dat het vijf keer zo sterk is als staal. Het is dus prima in staat om de impact van een val op de motor te weerstaan. Met de beste motorjeans voordames van Kevlar mag je er vanuit gaan dat je benen en heupen goed beschermd zijn als je met de motor op pad gaat.

Zeer groot assortiment aan Kevlar dames motorjeans

Kevlar motorjeans dames zijn voor in het praktische gebruik erg handig. Deze motorjeans voor dames zijn zo modieus dat het niet nodig is om je om te kleden als je met de motor bent. Ze zijn comfortabel om te dragen en er is ook nog eens ontzettend veel keus. Deze jeans zijn niet alleen in bijna alle maten verkrijgbaar, maar ook in een groot aantal kleuren. En ook wat betreft modellen heb je een tamelijk ruime keus. Je kunt dus wel zeggen dat elke vrouwelijke motorrijder een motorjeans op maat kan aanschaffen, die past bij haar persoonlijkheid.

Wat zijn de beste dames motorjeans van dit moment?

Het is natuurlijk erg gemakkelijk om te beschrijven waarom de beste motorjeans van Kevlar voor dames zo goed en zo mooi zijn, maar het is beter om daar een aantal voorbeelden van te geven. Daarvoor wordt gekeken naar de verkoopcijfers van Kevlar jeans die tot het topsegment van het aanbod behoren.

Held Road Juke

De Held Road Juke is één van de duurste Kevlar producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. Zoals bij alle broeken van held uit dat topsegment ben je er dan van verzekerd dat de hele broek van Kevlar is. Dat betekent dat er geen zwakke plekken in zitten. Qua bescherming zit je dus op het hoogste niveau. Deze broek heeft de bekende casual look van een Kevlar motorjeans voor dames, waardoor hij ook buiten het motorrijden om goed te dragen is. Het denim is slijtvast en zorgt voor bescherming op de kwetsbare plekken. Ondanks dat het een zeer veilige broek voor op de motor is draagt hij erg licht. Het is een leuk modieus product, dat alleen al vanwege de naam een stoere uitstraling heeft.

Esquad Stoner

Van het bekende merk Esquad is het model Stoner het topmodel van de Kevlar producten. Deze broek is alleen verkrijgbaar in een regular pasvorm. Er zitten vijf zakken in, zodat je voldoende ruimte hebt om van alles mee te nemen op de motor. Qua bescherming is er ook niets mis met deze broek uit de lijst van beste motorjeans dames. De broek is bij de knieën en heupen extra verstevigd met speciale protectoren. Bij een val van de motor worden deze kwetsbare plekken dus goed beschermd. De Esquad Stoner weegt weinig en zit daardoor erg comfortabel. Het is ook buiten de motor een fijne broek om te dragen.

Rusty Stitches Super Ella

In dit lijstje met beste motorjeans dames is de Rusty Stitches Ella opgenomen als bewijs dat niet alleen super slanke dames in een Kevlar motorjeans kunnen rondlopen. Deze jeans is namelijk speciaal ontwikkeld voor de dames met een maatje meer. Daar is niets van te zien, want dit product heeft de uitstraling van een regular 5-pocket motorjeans. Deze jeans zijn ontzettend comfortabel dankzij de grote hoeveelheid stretch die er in is verwerkt. Daardoor sluit deze topper in de lijst met beste motorjeans dames uitstekend op het lichaam aan.

REV’IT Rockefeller

De REV’IT Rockefeller is een product van Gore-Tex. Zoals je ongetwijfeld weet is dit merk bekend van de membranen die in de kleding worden verwerkt. Die membranen, met de merknaam Gore-Tex, zorgen ervoor dat je transpiratievocht en lichaamswarmte niet in de kleding blijft zitten. Heel handig als je het bijvoorbeeld te warm op de motor hebt. Tegelijkertijd is deze kleding wel waterdicht, en ook wind kan maar moeilijk door de stoffen dringen.

Deze REV’IT Rockefeller is een Kevlar broek waar al die technologie in is verwerkt. Het is een zeer hoogwaardig product, dat dankzij de toepassing van stretch ook erg comfortabel is om te dragen. Deze beste motorjeans dames is uiteraard ook voorzien van de bekende bescherming bij de knieën en heupen. Tegelijk is hij modieus genoeg om er met flair mee door het dagelijks leven te gaan.

Extra bescherming door een Kevlar legging

Wie geen behoefte heeft aan de beste motorjeans dames omdat je al een goede motorbroek hebt, kun je kiezen voor een motorlegging. Die draag je onder de gewone motorbroek. Daardoor kun je toch profiteren van de extra bescherming van de heupen en knieën die door de Kevlar wordt geboden. Deze leggings hebben een strakke pasvorm, maar je hebt wel ruim voldoende bewegingsvrijheid. Dat resulteert in een hoog draagcomfort. Bij wijze van inspiratie laten we je enkele van de best verkochte Kevlar leggings zien.

Bull-It Fury

Al heel wat dames zijn in het bezit van deze hoogwaardige legging. De pasvorm van deze legging met een hoge taille en veel stretch sluit goed aan op het lichaam en past bovendien uitstekend in het modebeeld van tegenwoordig. Uiteraard biedt deze legging de bekende bescherming van de knieën en heupen. Deze motorlegging is opvallend sterk, wat mede te danken is aan de sterke denimstof met driedubbel gestikte naden.

Motogirl Full Aramide motorlegging

Dit product in de lijst met bestsellers is bedoeld voor stoere vrouwelijke motorrijders met een voorkeur voor de casual look. Net zoals alle andere Kevlar producten geeft deze strakke legging alle benodigde bescherming waar een motorrijder behoefte aan heeft. Ook de hoog getailleerde en comfortabele pasvorm zal bij veel vrouwen in de smaak vallen. Deze fijne slijtvaste motorlegging past helemaal in het moderne modebeeld en zal ongetwijfeld op het wensenlijstje van veel vrouwelijke motorrijders staan.

Aanbieding

Bekijk de beste deal

Op de hoogte blijven?

Please wait...

Je bent nu ingeschreven op e-mails van Motorblog