Beste Kevlar Motorbroek

Peter

18 November 2022

De beste Kevlar broek is comfortabel, betaalbaar en bovenal superveilig. Daarnaast moet hij makkelijk te wassen zijn en in veel maten beschikbaar zijn.

beste kevlar motorbroek

Beste kevlar motorbroek

Als het om motorkleding gaat, zijn er drie materialen die het vaakst gekozen worden: leer, textiel en Kevlar. Kevlar is tot dusver de minst bekende van de drie (vooral voor motorbroeken), maar eigenlijk is dit een beetje raar. Kevlar beschikt namelijk over een hoop voordelen die het een aantrekkelijk materiaal maken voor motorkleding.

Waarschijnlijk denken velen bij het horen van de naam Kevlar nu nog: huh, dat is toch dat merk die vooral kogelvrije vesten maakt? Hopelijk komt hier snel verandering in, want Kevlar blijft een ondergewaardeerd materiaal op het gebied van motorkleding.

Daarom is een Kevlar broek een uitstekend alternatief als je op zoek bent naar geschikte motorjeans.

Kies je ideale Kevlar motorbroek!

Kevlar jeans

Kevlar heeft een groot assortiment aan aantrekkelijke motorbroeken voor mannen en vrouwen. Niet alleen zien deze motorbroeken er zeer goed uit, maar ze beschikken over meer voordelen die een Kevlar broek een interessant alternatief maken voor velen. Hieronder wordt dieper ingegaan op de Kevlar broek.

Voordelen

Ten eerste wordt getoond over welke voordelen deze motorbroeken beschikken. Daarnaast worden een aantal Kevlar broeken uit het assortiment van dit merk voor je in meer detail besproken. Ben je overtuigd en wil je een Kevlar broek kopen? Wij tonen hoe je altijd de beste aanbieding kunt vinden bij diverse webshops. Lees snel verder voor meer info over Kevlar motorbroeken.

Wat zijn de voordelen van een Kevlar motorbroek?

Ten eerste heeft een Kevlar broek profijt van het materiaal waarvan het vervaardigd is. Vooral tijdens zeer warme omstandigheden is Kevlar dé kledingkeuze bij uitstek. Kevlar is namelijk op zijn best tijdens temperaturen van 30 à 35 graden Celsius. Tijdens een zomerse dag ademt Kevlar het best en zorgt het voor de meeste verkoeling. Hier vloeit wel uit voort dat Kevlar niet geschikt is voor de winterse dagen. In ieder geval niet zonder thermovoeringen, thermojacks of een ingevoegd membraan.

Een ander voordeel van Kevlar kleding is het comfort waarmee het gedragen kan worden. Waar je leer bijvoorbeeld best wel een tijdje moet dragen voordat het enigszins comfortabel gaat zitten, is een kledingstuk zoals een Kevlar broek vanaf dag één comfortabel en aangenaam. Dit geldt zowel wanneer je op de motor zit als wanneer je Kevlar draagt tijdens het dagelijks leven. Immers zijn er vele soorten motorkleding waarbij je jezelf echt dient om te kleden, mocht je van de motor afgaan. Kevlar motorkleding kun je gewoon blijven dragen wanneer je niet meer op de motor zit. Ook tijdens het dagelijks leven kun je kleding van dit materiaal dragen.

Prijs

Kevlar is tevens een betaalbaar alternatief. Alhoewel er zeker goedkopere varianten zijn van textiel en leren motorbroek en overige motorkleding, moet je voor de beste kleding toch al snel richting de duizenden euro’s afrekenen. Dit is bij Kevlar niet het geval. Gemiddeld ben je voor een Kevlar broek zo’n 100 à 300 euro kwijt. De duurste varianten qua motorbroeken zijn de varianten die geheel voorzien zijn van Kevlar. Bij goedkope varianten wil het nog wel eens zo zijn dat plekken voorzien zijn van Kevlar maar andere plekken niet. Echter wil je waarschijnlijk genieten van de casual uitstraling die een geheel van Kevlar gemaakte motorbroek die niet opvalt je geeft.

Test

Een Kevlar broek is dus perfect tijdens de zomer, is zeer comfortabel, voorziet je van een goede look en het is ook nog eens betaalbaar. Maar hoe zit het met de veiligheid? Als motorrijder ben je namelijk zeer kwetsbaar. Een ongeluk heeft vaak catastrofale gevolgen. Daarom dien je goed beschermd te zijn wanneer je motor gaat rijden. Alhoewel Kevlar in vergelijking met leer en textiel minder beschermend is, is Kevlar van zichzelf wel een beschermende stof. Het is niet voor niets dat dit materiaal gebruikt wordt voor kogelvrije vesten. Het kan wel tegen een stootje. Kevlar is van zichzelf 5 keer sterker dan staal. In het geval van een val zijn je benen goed beschermd en zal je Kevlar broek niet zomaar beschadigd raken.

Tot slot wil het oog ook wat. Je hebt al kunnen lezen dat Kevlar broeken zeer comfortabel zijn en veilig. Daarnaast kun je ze blijven dragen naast de motor, je hoeft je niet per se om te kleden om je in het dagelijks leven te begeven. Geen gedoe meer met het wisselen van je broek. Maar een bijkomend positief aspect van een Kevlar broek is dat deze in diverse soorten, maten en modellen verkrijgbaar zijn. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten, bijvoorbeeld workers of een cargo model. Kortom, genoeg redenen op te noemen om te kiezen voor een Kevlar broek.

Wat zijn de beste Kevlar motorjeans van dit moment?

Er kleven genoeg voordelen aan het dragen van een Kevlar broek. Misschien ben je nu wel overtuigd en kun je niet wachten om er een aantal te kopen. Logischerwijs vraag je jezelf af: welke kan ik het beste kopen? Hieronder worden een aantal van de beste Kevlar broeken van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Held Road Duke

beste kevlar motorfietsbroek kopen


Bij duurdere varianten van een Kevlar broek weet je zeker dat de gehele jeans van Kevlar zijn en dat deze de beste mate van bescherming bieden. Zo ook de Held Road Duke. Ten eerste klinkt de naam van deze motorbroek heel vet: Road Duke. Gaver dan dat wordt het niet qua namen. Ten tweede is deze broek geheel versterkt, voor een optimale bescherming. De denimstof is slijtvast, maar de broek draag in zijn geheel licht. De protectoren beschermen je optimaal op de plekken waar dit nodig is. De broek zit comfortabel en is ook buiten het motorrijden om goed te dragen dankzij de casual look.

Esquad Stoner Motorjeans

beste kevlar motorfietsbroek kopen

Een ander bekend merk op het gebied van Kevlar motorbroeken is Esquad. Het paradepaardje uit het assortiment van deze producent is de Esquad Stoner. Deze motorjeans bieden je een optimale bescherming binnen een regular pasvorm. In de 5 zakken van deze broek kun je een hoop spullen bewaren. Het materiaal is slijtvast zonder dat hiervoor een extra tussenlaag nodig is. Door het lichte gewicht is het erg comfortabel om deze broek te dragen. De protectoren beschermen je knieën en heupen. Ook in het dagelijks leven kun je deze Kevlar broek prima dragen.

REV’IT Rockefeller

beste kevlar motorfietsbroek kopen

Gore-Tex wordt vooral geassocieerd met het membraan dat je kunt invoeren in diverse soorten kleding voor de motor. Dit membraan beschermt je tegen diverse weersomstandigheden. Maar Gore-Tex produceert tevens een hoop motorkleding van een hoogwaardige kwaliteit. De REV’IT Rockefeller is hier een uitstekend voorbeeld van.

De REV’IT Rockefeller is voorzien van een volledig PWR-shield voering. Hierdoor is deze Kevlar broek zeer slijtvast en tevens word je uitstekend beschermd tijdens het motorrijden. Gore-Tex zou daarnaast Gore-Tex niet zijn als deze motorbroek niet uitstekend om zou kunnen gaan met diverse weersomstandigheden. Zo wordt vocht goed afgevoerd en wordt warmte niet vastgehouden. Dankzij de stretch is deze broek comfortabel en flexibel. Knie- en heupprotectie beschermen je continu op de motor. Ook naast de motor kun je deze Kevlar broek dragen tijdens het dagelijks leven.

Kevlar legging

beste kevlar motorfietsbroek kopen

Wil je liever geen Kevlar broek kopen of beschik je al over een goede motorbroek maar ben je op zoek naar extra bescherming? Een Kevlar legging kan je deze extra bescherming bieden. Deze leggings zijn in een strakke pasvorm verkrijgbaar en zijn onder iedere motorbroek te dragen. Hierbij heb je de keuze uit diverse kleuren. De meeste leggings zijn unisex, dus ze zijn zowel door dames als door heren te dragen. Het draagcomfort is hoog en je beschikt over genoeg bewegingsruimte. Kevlar beschermt je benen op plekken zoals je knieën en je heupen. Een uiterst betaalbare manier om jezelf extra te beschermen.

Kevlar broek aanbieding: waar vind ik de beste prijs?

Je bent overtuigd van de meerwaarde van een Kevlar broek. Niet alleen dit, maar misschien spreekt één van de hierboven genoemde motorjeans je enorm aan. Je besluit eens rond te gaan kijken bij diverse webshops waar je deze motorbroeken kunt kopen. Logischerwijs wil je een broek aanschaffen voor de beste prijs. We blijven tenslotte Nederlanders, nietwaar? Als je een Kevlar broek wilt kopen voor de beste prijs, kun je het beste wachten op een aanbieding. Maar hoe kun je deze in de gaten houden?

beste kevlar motorfietsbroek prijzen

Merken

De concurrentie onder webshops is groot, waardoor online verkooppunten met speciale acties op de proppen moeten komen om klanten aan te blijven trekken. Aanbiedingen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze komen dan ook geregeld voor bij webwinkels. Echter is het voor een mens schier onmogelijk om elke aanbieding voor een product dat je op het oog hebt in de gaten te houden. Je kunt er voor kiezen om slechts enkele sites in de gaten te houden, maar dan mis je misschien de beste prijs.

Check daarom of het mogelijk is om een wishlist te maken. Op deze wenslijst plaats je, wanneer je over een account bij de site beschikt, artikelen die je wilt aanschaffen. Wanneer een product in de aanbieding is, word je hierover geattendeerd middels een mailtje. Zo mis je nooit de beste aanbieding voor een Kevlar broek. Een Kevlar broek kopen voor de beste prijs? Dit is dé manier om het te doen.

Kopen

Je kunt in mijn ogen prima kijken naar de uitverkoop van een Kevlar broek want het online motorbroeken kopen kan bij best veel shops. Het kan dus best goedkoop. Kies wel altijd voor de beste keuze in veiligheid en passing. Een tip: kies eerder een model van een jaar oud (die precies goed is voor je) dan een nieuw model die toevallig in de aanbieding is maar niet het meest geschikt voor je.

Kies je ideale Kevlar motorbroek!

Op de hoogte blijven?